Lifestyle

ABS Bouwteam viert 30 jaar met monografie

23 november 2020

ABS Bouwteam bestaat dertig jaar en viert die bijzondere mijlpaal met zijn allereerste monografie. Het boek brengt de meest markante projecten van de Gentse bouwfirma in beeld, waaronder ABSoluut Plaza in Sint-Denijs-Westrem en het appartement- en retailproject Domus Aurea in Gent, beide in samenwerking met Govaert & Vanhoutte architecten. Met Domus Aurea, de vervanging van het oude Belfius-gebouw in de Vlaanderenstraat, sleepte het bouw- en architectenteam in 2016 zelfs de Architizer A+ Award in New York in de wacht.

Van Govaert & Vanhoutte tot CAS Architecten: ABS Bouwteam liet zich de voorbije jaren opmerken door zijn samenwerkingen met jong en gevestigd talent uit de Belgische architectenwereld. Het Gentse bouwteam drukte de voorbije drie decennia zijn stijl- en kwaliteitsstempel op de Belgische residentiële villabouw en dat leverde al heel wat pareltjes van woningen op. In de monografie worden ze in beeld gebracht met vaak grafische en abstracte topfotografie en detailshots: ideaal voor wie op zoek is naar bouwinspiratie of een stijlvol cadeau voor onder de kerstboom. Je koopt ‘em hier: https://bit.ly/3l2qf6h

Uitgeverij BETA-PLUS
EAN 9782875500748
256 pagina’s
Kostprijs 89 euro

Beelden: Thomas De Bruyne – cafeine.be

Misschien vind je deze posts ook leuk