Adverteren

Adverteren is de juiste content creëren

ABSoluut is een gratis magazine om te lezen en te koesteren, maar ook een uitstekende tool om uw bedrijf of merk stijlvol in de kijker te zetten. ABSoluut is niet het zoveelste advertorialblad. We gaan prat op de kwaliteit van onze inhoud, fotografie en vormgeving. En zo behandelen we ook de betalende content. Het is maatwerk, een zoektocht tussen het redactieteam en de klant naar de juiste manier om uw verhaal te brengen. Door de nauwe link met onze uitgever ABS Bouwteam hebben we bovendien een interessant en trouw lezerspubliek. Zo komt uw boodschap op de koffietafel van mensen die waarde hechten aan onze content.

Gratis magazine voor toppubliek
Zelfstandigen met een vrij beroep, bedrijfsleiders en kunstenaars: dat is ons lezerspubliek. Het zijn hoger opgeleide mensen tussen 25 en 65 jaar die houden van kwaliteit, luxe, rust, familie en natuur. Ze zijn abonnee, behoren tot het uitgebreide netwerk van uitgever ABS Bouwteam of ze voeren een vrij beroep uit in West- of Oost-Vlaanderen en krijgen het magazine toegestuurd. Samen is dat goed voor een oplage van 10.000 exemplaren en dat twee keer per jaar.

Adverteren is maatwerk
ABSoluut maakt van elke advertentie een persoonlijk verhaal. Heeft uw merk of product nieuwswaarde zodat wij het kunnen opnemen in onze redactieplanning? Wil u daar een ‘klassieke’ advertentie aan koppelen voor maximale visibiliteit? Of kunnen we een online link maken met een redactionele post op onze sociale media? Een gesprek met ons contentteam maakt alles duidelijk. Let wel: de kwaliteit van alle inhoud wordt nauwgezet gecontroleerd en de opmaak gebeurt bij ons in huis.

Interesse? Contacteer vrijblijvend Dimitry Verslype van Choisi via info@choisi.be of +32(0)477671108.