Design

De multifunctionele tuinobjecten van Moróro

7 maart 2018

Moróro is het Belgische outdoormerk dat niet in meubels denkt, maar in concepten. Zo is er Garzón, een decoratieve outdoor ruimteverdeler en Rocco, een multifunctioneel tuinobject dat met de wisseling van de seizoenen van gezicht verandert. 

Garzón, what’s in a name? Het nieuwe outdoorconcept van Moróro dient immers statig, subtiel en stijlvol mens en buitenruimte. Met de space divider in zwarte, gepoedercoate aluminium deel je terras en tuin handig in en creëer je privacy waar nodig. Bovendien dient Garzón je ook op decoratieve wijze, want op de uitsparingen in het design kan je planten of objecten plaatsen.

Met zijn inwisselbare assistenten, zoals de grill, de vuurschaal en de ijsemmer, switcht het multifunctionele tuinobject Rocco dan weer makkelijk van functie. Zo gaat hij van champagnebar met parasol in de zomer tot winterbarbecue in het najaar. Rocco is een eyecatcher met rondom het design plaats om handig en heel decoratief hout of – why not? – champagneflessen te stockeren.

Moróro staat met zijn strakke, zwarte designlook en robuuste, roestvrije materialencombo van cortenstaal en aluminium voor Belgisch outdoordesign dat qua stijl en materiaalkeuzes geïnspireerd zijn op de Braziliaanse architectuur. Dat vertelt ook de naam, een verwijzing naar een van de huizen die de Braziliaanse architect Marcio Kogan heeft ontworpen.

 

Misschien vind je deze posts ook leuk