Design Interieur

Na Bautier meubeldesign nu ook accessoires

7 december 2017

Goed nieuws voor wie houdt van keramiek. Designstudio BAUTIER heeft zijn meubeldesign en bescheiden selectie homeaccessoires uitgebreid tot een volwaardige collectie. Vooral het stenen goed springt in het oog. Verfijnd, subtiel en handgemaakt vormt het een mooie selectie waar je huis en tafel mee pleziert.

Marina Bautier richtte in 2013 haar designstudio BAUTIER op. De Brusselse liet zich opmerken met sereen meubeldesign in natuurlijke materialen. Verder legt Bautier de focus duidelijk op ambacht. Zo werd het eerste homeaccessoire waar ze vorig jaar mee uitpakte – doosjes in massief hout om kruiden of juweeltjes in te bewaren – handgemaakt in Luik. En omdat de ambitie van de designer verder reikt dan meubeldesign, kwamen daar ondertussen nog meer accessoires bij. In samenwerking met andere designers zagen we de Bautier-collectie uitbreiden met lichtdesign, plaids, … en begin december vervolledigde Marina Bautier haar collectie met bed- en tafellinnen. De kroon op Bautier Accessoires is ongetwijfeld de selectie kookpotten en keramiek. Die hebben we te danken aan Marina’s passie voor koken. Samen met de Belgische keramiste Marie Brisart werkte ze een reeks multifunctionele, keramische voorraadpotjes, kopjes en bordjes uit in verschillende afmetingen en kleurschakeringen. Dat stenen goed wordt handgemaakt in het atelier van Brisart in Rebecq. Wie zijn interieur wil plezieren met een Bautier-item, kan vanaf nu terecht op de webshop.

Misschien vind je deze posts ook leuk