Hotspot Interieur Lifestyle

De sfeercatering van Huis Otto

12 juli 2016

De eventwereld is met Huis Otto een bijzonder concept rijker. Marijke en Charlotte verenigen ermee hun passie voor bloemen en koken én hun gedeelde verlangen om mensen rond een tafel samen te brengen. ‘Sfeercatering’, zou noemt het Antwerpse duo het. En daar past het spontane karakter van Huis Otto perfect in. Charlotte: “We kiezen om te werken met doorgeefschotels aan tafel, dat zorgt meteen voor heel wat interactie aan tafel. Mensen voelen zich meteen thuis in onze settings en dat is ook de bedoeling. We proberen dingen vast te leggen zoals ze zijn, dat zie je ook in ons grafische werk. Het is het soort van natuurlijke eenvoud waar Marijke en ik allebei van houden.” Lokale, seizoensgebonden gerechten die geserveerd worden op vintage bordjes, weckpotten met veldbloemen in, prachtige wildboeketten of bloemenkransen: Huis Otto spruit voort uit de inspiratie van het moment en wat meer is: het katapulteert je subtiel en oprecht naar een zomeravond in de velden. Heerlijk.

www.huisotto.be

(Beeld Piet-Albert Goethals. Nog meer foto’s op onze FB-pagina)

 

Misschien vind je deze posts ook leuk