Featured Hotspot Interieur

Bar Julien kleurt Roeselare muntgroen

23 juni 2016

Roeselare heeft er een hotspot bij: Bar Julien op De Munt, in het centrum van de winkelstad. Gastheer en gastvrouw van dienst zijn de doorgewinterde horecaman Yarmo en zijn moeder Eline, die iedereen ontvangt met ongedwongen flair. Slow coffee, salad in a jar met ingelegde groentjes van het huis, een hamburger van Dierendonck: de menukaart is een aaneenschakeling van biologische ontbijt-, lunch- en baristasuggesties waar je onhebbelijk blij van wordt. Terwijl zit je in het groen. Letterlijk dan, want het interieur kleurt overwegend muntgroen met zachte aanvullingen in bleek hout en wit design. Het maakt van Bar Julien mooi verpakte West-Vlaamse gezelligheid. Dat werkt.

Alle interieurfoto’s op onze FB-pagina!

Misschien vind je deze posts ook leuk