Hotspot

Poederroze & glanzend goud in het Twïnfever-universum

20 november 2018

Een poederroze experience store waarin geleefd moet worden: dat is Twïnfever, de nieuwe Antwerpse modeboetiek van tweelingzussen Ester en Hadassa DeKoning.

Met Twïnfever hadden de tweelingzussen DeKoning ‘de ideale winkel’ voor ogen: één met een fijne sfeer en een vernieuwend aanbod, waar de klanten geprikkeld worden met kleur, geur en geluid. Te midden van een oogstrelend interieur, waarin zachte rozetinten domineren, kunnen modeliefhebbers hun hart ophalen aan high-end collecties van gevestigde modemerken, parfums en deco-items. Het Antwerpse architectenbureau B-bis architecten stond in voor de inrichting. Zij brachten het Twïnfever-universum tot leven met stijlvolle en speelse details als glanzende gouden rekken en parelgordijntjes – dit alles in zachte, lieflijke tinten die het geheel even classy als cute maken. Organische vormen (een tapijt dat in halve cirkels op de vloer ligt, muurschilderingen van cirkels, kledingroedes die in cirkels door de ruimte geplaatst zijn) leiden de bezoeker onbewust doorheen de winkel. Een mix tussen warme en harde materialen, zoals hout, metaal en een terrazzovloer, zorgt voor een gevoel van toegankelijke luxe. Voor Twïnfever dus geen Scandinavische soberheid, hier staan beleving en expressie voorop. Uitgeshopt? In de centrale, elegante bar kom je op adem met koffie, thee of een aperitiefje.

Misschien vind je deze posts ook leuk