Hotspot

Nude: van volkscafé tot hippe eetbar

26 oktober 2018

Zachte pastels met een industriële touch: Nude is een stukje New York in Kortrijk.

Kan een bruin volkscafé transformeren tot een elegante eetbar? Jazeker, en hoé. Nude verrast met een eat easy concept in een nonchalante, classy sfeer. Je kan er terecht voor een heerlijk ontbijt, een lichte lunch of fijne sharing dishes voorzien van premiumcocktails. Zoals de naam al doet vermoeden (nee, je mag gewoon je kleding aanhouden) staat het interieur volledig in het teken van een nude kleurenpalet. Van de bar tot de toiletten, van de menukaart tot de bloemen op tafel word je ondergedompeld in poederig millennial pink . De hoge en lage tafels, bar, nis en indoortuin kregen een art-decolook voorzien van industriële accenten. Het resultaat? Een strak en toch lieflijk interieur. Dankzij de open keuken krijg je een staaltje showcooking mee en zie je hoe je gerecht wordt klaargemaakt. Vrouwen krijgen daarnaast speciale aandacht in de elegante ladies bar en zelfs het sanitair is een belevenis: enter ‘spektakeltoilet’. Wat dat precies inhoudt? Only one way to find out

Misschien vind je deze posts ook leuk