Design Hotspot

Venster: zomerse designpop-up kleurt Belgisch

27 juni 2018

Van 5 juli tot 5 augustus opent Venster, de tijdelijke pop-up van Axelle Vertommen in Antwerpen. De interieurontwerpster en meubeldesigner plaatst er elke week andere ontwerpers in de schijnwerpers. In de winkel kan je dan weer voluit Belgisch design shoppen.

Op 5 juli geeft Venster het startschot met in de etalage Dialect, de designstudio van Pierric De Coster en Jonas Blondeel. Op 12 juli vindt de vernissage van LABT plaats, de ontwerpstudio van Atelier Ternier uit Gent. Ook Dries Otten en Vormen komen later deze zomer aan bod. De laatste vernissage zal plaatsvinden op 2 augustus. Dan wordt het werk van Axelle Vertommen getoond, initiatiefneemster van Venster, freelance interieurarchitecte en meubelontwerpster.

Het Belgische designlandschap heeft veel te bieden, maar voor ontwerpers blijft het moeilijk om hun werk via de klassieke kanalen te verkopen. Als jonge, onafhankelijke meubelontwerpster besloot ik om het heft in handen te nemen en deze zomer een tijdelijke winkel te openen. Et voilà, Venster.”

Adres: Britselei 1, Antwerpen.

 

Foto: Evenbeeld

Misschien vind je deze posts ook leuk