Design Hotspot

Minus: nieuwe conceptstore in Nieuwpoort

29 oktober 2021

Minus conceptstore is nieuw in Nieuwpoort. In de shop in de Lefebvrestraat ontdek je Belgisch en internationaal design, maar ook de eerste items uit de eigen Minus-designcollectie. De nieuwe shop is het walhalla voor wie houdt van een uitgepuurde interieurstijl en duurzaam design.

The Essence of Living’, zo klinkt het adagium van Minus interieurarchitecten, meubelmakers en designers uit Poperinge. Zij openden dit najaar hun eerste conceptstore in Nieuwpoort. Duurzaam design staat er centraal en daar gaan ze heel breed in: van uitgepuurd decoratiestuk tot functionele keuken- of badkameritem. In de strakke, minimalistische shop in de Lefebvrestraat shop je onder meer luxueuze designobjecten van When Objects Work, meubilair van Carl Hansen, kaarsen en zepen van ONNO tot huishoudlinnen van Verilin. Je kan er bovendien de eerste objecten uit de Minus-collectie ontdekken, zoals de ronde of vierkante Minus-tafel in massieve eik.

MInus conceptstore is open van vrijdag tot zondag, van 10u – 12.30u en van 13u tot 18u.

Minus koos bewust voor Nieuwpoort – het nieuwe Knokke – én zo ook een nieuwe gegeerde spot aan zee. Het is een fijne badstad waar je ook op zondag kan shoppen.

Tafel in massieve eik uit de Minus-collectie

Misschien vind je deze posts ook leuk