Design Hotspot Interieur

Pop-up designappartement ‘The Loft’

17 januari 2017

Nog tot zondag 22 januari kan je bij onze Noorderburen een kijkje nemen in The Loft, een pop-up designappartement in een prachtig gebouw aan de Amsterdamse grachten. Dit jaarlijkse designevent verzamelt telkens heel wat opvallende objecten en spraakmakende merken in een volledig ingerichte, inspirerende loft. Zie je iets dat ook beeldig zou staan in je eigen huis? Geen probleem, want alles is te koop, van kunst tot kraan en van theepot tot tafel. Dit jaar valt de minimalistische, rustige toon op. De focus ligt op high-end materialen met een ruwe, ambachtelijke sfeer zoals hout, linnen, natuursteen, … Doorheen de loft waait een Scandinavische wind, met stukken van onder andere Fredericia, Menu en Carl Hansen, maar je merkt ook een oosterse wabi sabi invloed: veel aardetinten, verweerde materialen en een open gevoel voor ruimte. Nog tot zondag kan je terecht in de Vijzelstraat voor een flinke dosis inspiratie, daarna is het wachten tot volgend jaar.

Misschien vind je deze posts ook leuk