Hotspot Interieur

Bar Burbure, niet zomaar een cocktailbar

1 september 2016

Bar Burbure is een idee van topsommelier en ginexpert Jurgen Lijcops. Hij bracht Milaan, Manhattan en Londen samen op één adres, het Antwerpse Zuid. Bar Burbure is niet de zoveelste cocktailbar, het is een bar zonder barrières, waar je snel even binnenwipt voor een frisse pint of pittige espresso, maar evengoed je avond inzet met een complexe cocktail. Van achter het fornuis zorgt sterrenchef Johan Van Raes voor dagverse hapjes en fingerfood en uiteraard mochten de toppers van het huis niet ontbreken: de diverse Forest Dry Gins en Vermouth. De afwezigheid van barrières mag je gerust ook letterlijk nemen. Met open vensters tot op de grond loopt BBB als vanzelf over in het terras. Het is dé plek om de zomer af te sluiten.

Misschien vind je deze posts ook leuk