Design

Slash Projects vormt afgedankt materiaal om tot unieke objecten

11 juni 2019

Slash Objects gelooft in duurzaam design. En dat geloof uit de New Yorkse designstudio heel doordacht door afgedankt materiaal om te vormen tot unieke interieurobjecten.

Slash Objects is de designtak van de multidisciplinaire creatieve studio Slash Projects onder leiding van architecte Arielle Assouline-Lichten. In 2016 lanceerde zij een eerste collectie met uniek, duurzaam en vrij eclectisch interieurdesign. Van dagbed (crush!) tot koffietafel en van gerecycleerd rubber tot resten marmer: de heel uiteenlopende materialen krijgen een tweede leven als bijzonder en hedendaags interieurobject met een duidelijke geometrische stijl en vintage feel. De hele collectie wordt gemaakt in Brooklyn in samenwerking met lokale vakmannen.

Misschien vind je deze posts ook leuk